Background Image

#BG10xEU Хакатон

hackaton

хакатон

Време е за хакатон! На 12 и 13 Май София Тех Парк приветства младите предприемачи и бъдещи иноватори, имащи интерес към програмиране, дизайн, мултимедия, информационни технологии и маркетинг на хакатона, организиран по повод десет годишното членство на България в Европейския съюз – #BG10xEU!

В рамките на няколко дни от Май,  София Тех Парк ще се превърне в иновационния хъб на България, а #BG10xEU хакатона ще дели едно пространство със Софийския фестивал на науката.

 

Sofia Tech Park

Sofia Tech Park

За желаещите да участват е важно да знаят, че трябва да се регистрират в отбори от минимум двама и максимум осем човека. Тъй като хакатона се провежда по повод 10 години членство на страната ни в Европейския съюз, темата на състезанието е намиране на решения на проблеми, които все още не сме решили, или такива, с които все още не сме се сблъскали.

Категориите, в които следва да бъдат насочени бъдещите проекти са: образование, екологична устойчивост и новите предизвикателства на нашето време. Журито ще се състои от 20 члена, а участниците ще имат ментори от Microsoft, Софтуерен университет, Министерство на икономиката, Министерство на образованието и науката, както и от Софийски фестивал на науката.

Наградите са както следва:

Първа награда: 10 000 лева
Втора награда: 5 000 лева
Трета награда: 3 000 лева

А двама от участниците ще получат за награда посещение на Code Week 2017 в Брюксел!

Открий повече на информация за събитието тук!

 

Petya

petyawebdesign@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email